Αρχική Σελίδα Μπουκέτο Μπαλόνια
Η Εταιρία ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙΑ, Bouketo Baloons
Μπαλόνια, Διακόσμηση, Πυροτεχνήματα
Υπηρεσίες - Balloon Services
Ballon Photo Gallery
Πες το με ενα μπαλόνι
Επικοινωνία με Μπουκέτο Μπαλόνια, Σίνδος, Θεσσαλονίκη
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Υπηρεσίες & Εξυπηρέτηση Πελατών

Στο κατάστημα Μπουκέτο Μπαλόνια Σίνδου δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στη σωστή εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και στην κατανόηση των αναγκών τους.

Deliver / Παράδοση κατ' οίκων

Τις περισσότερες φορές δεν αρκεί απλά να επιλέξετε τα μπαλόνια που σας εκφράζουν.
Μπορεί η σύνθεση που επιλέξατε να απευθύνεται ως δώρο για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο ή απλά να είναι πολύ μεγάλη για να την μεταφέρετε μόνοι σας.
Το Μπουκέτο Μπαλόνια Σίνδου αναλαμβάνει για εσας να παραδώσει τα μπαλόνια σας εκεί που επιθυμείτε την ώρα που επιθυμείτε. Το Delivery παραγματοποιείται ακόμη και Σάββατο ή Κυριακή.

Έτσι λοιπόν μπορείτε να παραγγείλετε απλά και γρήγορα τα μπαλόνια σας (ακόμη και μέσω Internet) και να αφήσετε σε εμάς την παράδοση τους με ενα ελάχιστο κόστος ή ακόμη και δωρεάν (ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας.)

Το Delivery του Μπουκέτο Μπαλόνια Σίνδου μπορεί εκτός απο την πόλη της Θεσσαλονίκης να καλύψει τους περισσότερους νομούς της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας. Εσείς απλά επικοινωνήστε μαζί μας και πείτε μας που και πότε θέλετε να στείλετε μπαλόνια!

Δωρεάν Προτάσεις Διακόσμησης

Η τεράστια ποικιλία από μπαλόνια και είδη διακόσμησης & δώρων που διαθέτουμε μπορεί να σας μπερδέψει!
Γι'αυτό και σας προσφέρουμε δωρεάν συμβουλές διακόσμησης για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσετε. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας περιγράψετε το χώρο που θα γίνει η εκδήλωση σας και σε ποιούς απευθύνεται, κι εμείς θα σας παρουσιάσουμε τις καλύτερες λύσεις διακόσμησης με μπαλόνια ώτσε η εκδήλωση σας να ξεχωρίσει.

Τώρα πλέον δεν χρειάζεται να είστε ειδικός στη διακόσμηση. Απλά ελάτε στο Μπουκέτο Μπαλόνια Σίνδου και αφήστε τα υπόλοιπα επάνω μας!

Αρχική | Η Εταιρία Μπουκέτο Μπαλόνια | Προϊόντα | Υπηρεσίες | Photo Gallery | Πες το με ενα μπαλόνι | Επικοινωνία | Sitemap

Στολισμός Γάμου με μπαλόνια | Στολισμός Εγκαινίων - Εκδηλώσεων με μπαλόνια | Προσκλητήρια - Μπομπονιέρες
Στολισμοί Τραπεζιών | Στολισμός βάπτισης με μπαλόνια

Το κατάστημα ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙΑ αναλαμβάνει τη διακόσμηση και τον στολισμό εκδηλώσεων με μπαλόνια (balloons).
Επιπλέον διαθέτει μια τεράστια ποικιλία απο μπαλόνια, πυροτεχνήματα, είδη δώρων και διακόσμησης. Όλα τα είδη μπορούν να αποσταλλούν και με delivery.

Μπουκέτο Μπαλόνια: Παπαναστασίου 5Β, Σίνδος, Θεσσαλονίκη

Αρχική Σελίδα Μπουκέτο Μπαλόνια Αρχική Σελίδα Μπουκέτο Μπαλόνια