Αρχική Σελίδα Μπουκέτο Μπαλόνια
Η Εταιρία ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙΑ, Bouketo Baloons
Μπαλόνια, Διακόσμηση, Πυροτεχνήματα
Υπηρεσίες - Balloon Services
Ballon Photo Gallery
Πες το με ενα μπαλόνι
Επικοινωνία με Μπουκέτο Μπαλόνια, Σίνδος, Θεσσαλονίκη
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μπουκέτο Μπαλόνια. Κατάστημα Σίνδου, Θεσσαλονίκη.

Το κατάστημα Μπουκέτο Μπαλόνια στην Σίνδο Θεσσαλονίκης μπορεί να ξεκίνησε την λειτουργία του τα τελευταία χρόνια, όμως ήδη έχει ένα μεγάλο πελατολόγιο τόσο σε απλούς ανθρώπους που επιλέγουν μπαλόνια για τις ομορφότερες στιγμές τους όσο και από πολλές επιχειρήσεις, φορείς και οργανισμούς που εμπιστεύθηκαν το κατάστημα της Σϊνδου για τις εταιρικές τους εκδηλώσεις.

Λίγα λεπτά έξω από την πόλη της Θεσσαλονίκης, χαλαρά και χωρίς άγχος για parking και κίνηση, θα δείτε ήρεμα όλες τις δυνατές επιλογές σε σχέδια, χρώματα και μεγέθη, θα δείτε φωτογραφίες από αρχείο που διαθέτουμε,  θα συζητήσετε μαζί μας όλες τις προτάσεις διακόσμησης και θα φύγετε γεμάτοι ικανοποίηση και σιγουριά ότι όλα θα είναι τέλεια!

Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τον αρραβώνα ή τον γάμο σας, την γέννηση ή την βάπτιση του μωρού σας ή ακόμη και το πάρτυ σας. δεν χρειάζεται βιασύνη! Ελάτε να τα πούμε από κοντά και να φτιάξουμε μαζί την εκδήλωσή σας, όπως ακριβώς την ονειρεύεστε! Φέρτε μας μια φωτογραφία του χώρου που θέλετε να στολίσετε και αφήστε μας να σας προτείνουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Στην Μπουκέτο Μπαλόνια της Σίνδου, μας αρέσει πολύ αυτό που κάνουμε και θέλουμε κάθε φορά να κάνουμε τους πελάτες μας φίλους!

Κι αν αποφασίσετε να κάνετε δώρο ένα μπουκέτο μπαλόνια σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, αλλά δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να το δώσετε εσείς. αφήστε το στα χέρια μας! Μεταφέρουμε οπουδήποτε τα μπαλόνια σας εντός και εκτός πόλης, με τις χαμηλοτέρες τιμές delivery ή ακόμη και χωρίς καμία επιβάρυνση! Το delivery του Μπουκέτο Μπαλόνια μπορεί να αποστείλει τα μπαλόνια σας σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, γιατί ξέρουμε πόσο σπουδαίο είναι να αγαπάς κάποιο άτομο που είναι μακριά σου!

Σας περιμένουμε λοιπόν για να γεμίσουμε χρώμα τις εκδηλώσεις σας και με χαρά τους αγαπημένους σας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία θέλετε. Δείτε λοιπόν στο site μας, όποια κατηγορία σας ενδιαφέρει, στείλτε μας τα σχόλια, τις ιδέες σας και θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και από κοντά!

Αρχική | Η Εταιρία Μπουκέτο Μπαλόνια | Προϊόντα | Υπηρεσίες | Photo Gallery | Πες το με ενα μπαλόνι | Επικοινωνία | Sitemap

Στολισμός Γάμου με μπαλόνια | Στολισμός Εγκαινίων - Εκδηλώσεων με μπαλόνια | Προσκλητήρια - Μπομπονιέρες
Στολισμοί Τραπεζιών | Στολισμός βάπτισης με μπαλόνια

Το κατάστημα ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙΑ αναλαμβάνει τη διακόσμηση και τον στολισμό εκδηλώσεων με μπαλόνια (balloons).
Επιπλέον διαθέτει μια τεράστια ποικιλία απο μπαλόνια, πυροτεχνήματα, είδη δώρων και διακόσμησης. Όλα τα είδη μπορούν να αποσταλλούν και με delivery.

Μπουκέτο Μπαλόνια: Παπαναστασίου 5Β, Σίνδος, Θεσσαλονίκη

Αρχική Σελίδα Μπουκέτο Μπαλόνια Αρχική Σελίδα Μπουκέτο Μπαλόνια